Om oss & Köpvillkor

Vi gör träningsprogram för alla åldrar från ungdom och uppåt och har gjort detta sedan 2006. Vi har program för friskvård, rehab och enskild träning, med och utan redskap, av olika typer och i olika längd och intensitet.

Hos oss hittar du program i olika intensitet - från kom-igång till intensiv - & längd för bland annat Gympa, Vattengympa, Pausgympa, Bollgympa och Sittgympa.

Våra program tas fram av utbildade ledare med många års erfarenhet som ledare för bland annat gruppträning. Vi tar hjälp av legitimerade sjukgymnaster när vi tar fram rehab- och pausprogram. 

Vi samarbetar med organisationer och företag för att ta fram specialprogram och inspirationsdagar. 


Priser

Alla angivna priser på hemsidan är inklusive moms.

Produkter

Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige.

Upphovs- och kopieringsrätt

Vår upphovsrätt och copyright gäller för pdf-filer på samma sätt som för tryckta häften och foldrar. De får alltså inte spridas eller kopieras utan tillstånd. Man får skriva ut och använda det antal av pdf-filen som man har beställt.

Lagerstatus

Alla varor finns i lager om inget annat anges under respektive produkt.

Frakt

Frakt ingår i alla våra produkter.

Leverans

Leveranstiden är 4-5 arbetsdagar för cd-skivor och dom kommer med posten. Pdf-er skickas via e-post och kommer inom 3 arbetsdagar från beställningsdatum.

Ångerrätt

Det finns ingen ånger- eller returrätt på häften och foldrar som pdf-filer. Det går helt enkelt inte att returnera en digital vara.

Ångerrätten på cd- och dvd-skivor är 14 dagar men endast om plomberingspåsen är obruten eller om det är fel på cd-skivan. Vi löser inte ut returer som skickas mot postförskott.

Vid fel på cd- eller dvd-skiva: Kontakta oss så fort som möjligt och tala om vad som är fel och skicka tillbaka skivan så vi kan titta på den. Efter att vi har konstaterat att cd-skivan inte har blivit felaktigt hanterad så skickar vi en ny cd-skiva. Vi ersätter er för besväret med rabatt á 50 kr vid nästa köp eller frimärken för samma belopp som returfrakten tillsammans med leverans av den nya cd-skivan.

Betalning

Faktura gäller företrädelsevis endast för svenska företag och organisationer, ingen avgift. 30 dagars betalningstid för kommuner och landsting, övriga 20 dagars betalningstid.

Kortbetalning eller swish gäller för privatpersoner och föreningar. Företag och organisationer kan naturligtvis välja kortbetalning om man vill.

Hantering av personuppgifter

SOND är ansvarig för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter behandlas av SOND enbart för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte, som för nyhetsbrev och/eller utskick från oss. Dina personuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part. Som kund hos SOND har du också rätt att en gång per år få information om hur dina personuppgifter används. Skicka i så fall din begäran till oss via post.

Skadestånd

Vi avsäger oss allt ansvar för eventuella skador man eventuellt ådrar sig under träning till våra träningsprogram. Rådgör med läkare eller annan vårdpersonal innan du börjar träna till våra program, särskilt om du vet med dig att du har en sjukdom eller skada som kan förvärras vid träning.

Försäljning till minderåriga

Vi ingår inte medvetet avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.